Steun ons project

Verspreid het nieuws en help ons. Dit kan door onze site en Facebook te delen en ons financieel te steunen via deze link. Vanaf 25 mei is onze crowdfunding van start gegaan. Steun ons project en maak deel uit van de documentaire ‘Finish in zicht’.

Waarvoor hebben wij geld nodig?

Als jonge filmmakers beschikken wij niet over een budget voor de film. Maar wij willen niettemin onze documentaire zo perfect en professioneel mogelijk maken. Om Wouters verhaal aan zoveel mogelijk mensen te kunnen laten zien, vragen wij jullie hulp. Wij willen de film vertonen op internationale filmfestivals. Hiervoor hebben wij een ondertitelaar nodig. Elk bedrag is welkom, met een klein bedrag kunnen wij al apparatuur huren. Ook hebben wij andere technische middelen nodig zoals:

  • Kleurcorrectie
  • Muziek speciaal gemaakt voor de documentaire
  • Sound designer
  • Illustrator

Jouw donatie helpt ons om Wouters verhaal te verspreiden en de documentaire ‘Finish in zicht’ waar te maken. Wij kijken onwijs uit naar het maken van de documentaire en het eindproject! Jij ook? Hou ons dan in de gaten. Wilt u liever een samenwerking aan gaan, ga dan naar contact of doneer via de link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: